Comunitats

Control de plagues i higiene ambiental a Comunitats - Ambinet

Les comunitats de propietaris constitueixen unes de les zones de risc més evidents per a l’aparició i assentament de diferents plagues. Nombroses persones, nens, ancians i animals domèstics comparteixen la seva estada, amb zones que poden considerar perilloses, com són els garatges, sanejaments, trasters i zones d’estada d’escombraries.

Avui dia cada vegada ofereixen més confort als seus inquilins, incloent piscines, àrees esportives, parcs infantils, etc., i l’augment de serveis implica majors riscos sanitaris per les diferents dependències, la vigilància i control per assegurar l’absència de vectors com rates , paneroles, vespes, mosquits, en el nostre entorn és fonamental per a la nostra qualitat de vida.

Ambinet compta amb àmplia experiència en el control de plagues per a comunitats de propietaris, zones residencials, garatges, piscines etc., Controlem les espècies més perilloses per a la nostra salut i seguretat.

Els nostres serveis es basen en:

•  Control de garatges i zones d’aparcament
• Tractaments de piscines i àrees verdes
•  Zones interiors de la comunitat
• Contractes de manteniment personalitzats
• Programa per al control de paneroles

En els últims temps s’està registrant un auge de la presència d’aquest vector, afectant de forma considerable a habitatges i comunitats de propietaris, el que abans era una plaga gairebé exclusiva d’hostaleria i instal.lacions relacionades amb l’alimentació, s’ha convertit en un veritable problema d’ordre sanitari en zones residencials.

Quan hi ha un focus d’infecció en un entorn comunitari, aquest actua com a punt de partida per envair altres habitatges confrontants, si no s’atura a temps la plaga tendeix a estendre a zones interiors de la comunitat amb la finalitat de crear circuits que els permetin accedir als habitatges on troben les fonts de calor i alimentació necessàries

Ambinet posa a la seva disposició els tractaments més adequats per al control de paneroles, adaptant els contractes de manteniment a les característiques de la comunitat i als nivells i extensió de la plaga.

Comunitats, garatges comunitaris, piscina comunitària, jardí comunitari, soterranis comunitaris.