Hosteleria i oci

Control de plagues i higiene ambiental a l'Hotelería - Ambinet

Control de plagues i higiene ambiental a l'Hotelería - Ambinet


No hem de considerar com a habitual la presència d’insectes o rosegadors en aquest tipus d’instal·lacions.

Cap industrial d’aquest sector pot ser conformista a l’hora de compartir la seva vida amb aquest problema dins del seu establiment. Amb un tractament adequat i un manteniment periòdic està totalment garantida l’absència d’insectes en el seu establiment.

La normativa sanitària exigeix ​​un control rigorós en aquest tipus de locals i amb la col.laboració d’ambdues parts es pot aconseguir eradicar la presència de qualsevol tipus de plaga.

El control de plagues no pot ser realitzat sinó per professionals especialment autoritzats per les administracions competents (Agència de la Salut).
En el context d’hostaleria, no es permet el “Faci-ho Vostè Mateix” ni la utilització de plaguicides d’ús domèstic.

Restaurants, bars, cafeteries, bar musical, discoteca,  sala de festes, bingos, sales d´esbarjo, boleras, cinemes, teatres.